Loading...
BETALINGSLØSNINGER 2018-07-20T08:46:55+00:00

Våre løsninger

Alle bedrifter er forskjellige, dette har vi tenkt på når vi har utviklet våre betalingsløsninger. Uansett om du har et fast salgspunkt, eller bare har behov for en app eller betalingsterminal. Du vil aldri gå glipp av et salg igjen om du velger en løsning fra The Payment House. Alle våre systemer er raske å installere, de snakker sammen, og er enkelt for deg å administrere. Du slipper å forholde deg til flere aktører ved å inngå en avtale med The Payment House.

Vår nyeste løsning løser problematikken rundt  betaling på ubetjente maskiner. Vi har utviklet både hardware og software som gjør at det er mulig å betale for varer og tjenester levert av automat med mobiltelefon. Du som kunde får en løsning som senker prisen du må betale for å motta betaling, samtidig som vår løsning er markedsledende på teknologi og funksjonalitet.

Mobilbetaling på ubetjente automater
Vår mobilbetalingsapp eezee pay fungerer nå som betalingsmiddel på ubetjente automater. Vi har utviklet både software og hardware som kan integreres mot de fleste ubetjente automater, som selger en vare eller tjeneste. Løsningen er rimelig, og enkel å installere.

Vår løsning med eeZee pay som betalingsapp er godt utprøvd og tilfredsstiller alle sikkerhetskrav for mobilbetaling. Komponentene som installeres i maskinen tåler kalde vinterdager såvel som varme,
solfylte dager.

Du som eier automaten får tilgang til en webportal der du kan finne oversikt over alle kjøp, beløp og kunder som benytter seg av automaten.

Eksempler på bruksområder hvor løsningen kan benyttes:

 • Vending-automater (varekjøp)
 • Billettsalg: Offentlig transport, kinoer m.m.
 • Parkeringsautomater i parkeringshus eller på gaten
 • Selvbetjent inn- og utsjekking på hoteller
 • Bensinautomater
 • Hurtigmat; bestilling og betaling
 • Bilvaskehaller

Fordeler ved å bruke vår
mobilbetalingsløsning:

 • Løsningen er rimelig å installere
 • Lave kostnader på betaling
 • Innovativt og praktisk for kunden
 • Selvbetjening døgnet rundt
 • Personalet kan benyttes til andre kjerneoppgaver
 • Appen er brukervennlig og intuitiv å bruke
 • Du får tilgang til nyttige salgsrapporter
Ta betalt med
Ta betalt medeeZee web
eeZee web sender betalingsforespørsel direkte til kundens mobiltelefon. Du trenger KUN kundens mobilnummer for å kunne sende ut en forespørsel. Legg inn kortet og kortinnehavers detaljer i et sikkert miljø, og vent på godkjennelsen av transaksjonen.
Løsningen passer for transportleverandører, håndverkere, naprapater, takeaway -restauranter med flere. Det finnes ingen begrensninger for hvor denne løsningen kan benyttes.
Ta betalt med
Ta betalt med eeZee pos
eeZee pos er en enkel APP basert løsning som gjør alle bedrifter i stand til å benytte sin smartphone eller tablet til å ta i mot en kortbetaling. Om du er i butikken, på veien eller ute hos kunden. Skriv inn beløpet du skal ta betalt inn i appen og betalingen sendes til kortterminalen, eller til kundens mobiltelefon.

Ta betalt med
Ta betalt medeeZee M10 betalingsterminal
eeZee M10 betalingsterminal er vår trådløse betalingsterminal. Dette er en av markedets rimeligste og raskeste betalingsterminaler.
Du kan enkelt ta imot kontaktløs betaling der kunden er uten at kunden må dra kortet (NFC). Terminalen kommuniserer vår betalingsapp eeZee Pos.

eeZee M10 har solid batterikapasitet og krever lite lading. Den har selvfølgelig trådløs Bluetooth-tilkobling.

Ta betalt med
Ta betalt med eeZee M7 betalingsterminal
Vår eeZee M7 betalingsterminal er en rask betalingsterminal som er passer best på et stasjonært salgspunkt. Dette er en av markedets rimeligste og raskeste betalingsterminaler.
Kunden kan betale kontaktløst uten og måtte dra kortet (NFC). Terminalen kommuniserer enkelt med vår betalingsapp eeZee Pos. Med bluetooth-tilkobling slipper du kabler.